ستاد مردمی "رمی جمرات"

آنهایی که خواب آمریکا می بینند، خدا بیدارشان کند...(حضرت روح الله)
ستاد مردمی "رمی جمرات"

یک جریانی در کار است که آن جریان انسان را از این معنا می‌ترساند که بخواهد به طور خزنده این کشور را باز هل بدهد طرف آمریکا؛ بخواهند از این راه پیش بروند.

اگر احتمال این را بدهید، باید مقابلش بایستید، نه اینکه اول یقین کنید به اینکه مساله این طوری است. بعضی چیزهاست که اگر انسان احتمالش را بدهد، یک احتمال صحیحی بدهد، باید دنبال کند او را و به آن اعتراض کند.

شما اگر احتمال بدهید - یک احتمال درستی - که یک ماری الآن توی این اتاق (هست) پا می‌شوید می‌روید بیرون؛ احتراز از آن می‌کنید.

(صحیفه امام- ج14، ص437-439)

***
ستاد مردمی "رمی جمرات" در ایام دهه استکبارستیزی به همت جمعی از فعالان و تشکل های فرهنگی و اجتماعی مشهدمقدس راه اندازی گردیده است.
این ستاد با هدف اعلام روشنگری و تبیین مواضع ضد استکباری مردمی تشکل‌ها، مجموعه‌ها و نیروهای مردمی انقلابی در خراسان رضوی تشکیل شده است

لینک

مجتبی رزم آرا

مدیر فرهنگسرای فناوری و رسانه مشهد در آئین افتتاح این برنامه که صبح روز پنجشنبه برگزار شد، گفت: هدف اصلی اجرای این اردو در کنار تولید محصول، تشکیل تیم عملیاتی واکنش سریع تولیدات هنری، رسانه‌ای در موضوعات مختلف است.

به گزارش «قاصدنیوز»، اولین رزمایش رسانه‌ای «مرگ بر آمریکا» که با حضور فعالان و علاقه‌مندان هنری و رسانه‌ای به همت فرهنگسرای فناوری و رسانه شهرداری مشهد در اردوگاه گلمکان برگزار شده بود، بعدازظهر روز جمعه به کار خود پایان داد.

 

مجتبی رزم آرا

مدیر فرهنگسرای فناوری و رسانه مشهد در آئین افتتاح این برنامه که صبح روز پنجشنبه برگزار شد، گفت: هدف اصلی اجرای این اردو در کنار تولید محصول، تشکیل تیم عملیاتی واکنش سریع تولیدات هنری، رسانه‌ای در موضوعات مختلف است.

 

وی ادامه داد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، باید اصحاب فکر و رسانه با یکدیگر همکاری داشته باشند تا تولیدات مناسبی را ارائه داده و از این محصولات در فضای واقعی به یک خروجی مناسب برسیم.

رزمایش رسانه ای مرگ بر آمریکا

 

مجتبی رزم‌آرا بر به اتحاد رسیدن جوانان انقلابی تأکید کرد و افزود: در فضای مجازی دشمن به تولید آثاری در قالب نماهنگ، طنز، گرافیک، کاریکاتور و شعر پرداخته و از این طریق ارزش‌های دینی را به سخره گرفته است که مخاطب آن بیشتر جوانان ما هستند.

 

مدیر فرهنگ‌سرای فناوری و رسانه ادامه داد: با توجه به موارد فوق تلاش کرده‌ایم، پیرو رهنمودهای رهبر انقلاب به تقویت جبهه مردمی بپردازیم و با تأکید به حضور گسترده مردم در عرصه فضای مجازی این کارگاه و نشست‌های تخصصی را برگزار کرده‌ایم.

 

پرداختن به جنایات آمریکا از سه محور

در ادامه برنامه مصطفی فاروئی از کارشناسان حوزه آمریکاشناسی با اشاره به اینکه برای پرداختن به جنایات آمریکا باید در سه محور «آمریکا و آمریکا» ، «آمریکا و جهان» و «آمریکا و ایران» دست به تولید زد، افزود: تاریخ آمریکا پر است از جنایات متعدد و مختلف که فعالان رسانه‌ای باید در مقابل بزک کنندگان آمریکا آن را عَلَم کنند.

مصطفی فاروئی

وی گفت: آمریکا جنگ‌های متعددی را به راه انداخته است که به‌عنوان‌مثال فقط در فیلیپین سه میلیون نفر را به کام مرگ کشانده یا بر سر کشورهای مستعمره با اسپانیا و فرانسه جنگ به راه انداخته است.

 

تصورات ذهنی خود از آمریکا را پاک‌کنید

بخش دیگر برنامه به ارتباط تصویری زنده با یکی از فعالان رسانه‌ای ایرانی بود که هم‌اکنون در آمریکا سکونت دارد، اختصاص داشت.

ویدئو کنفرانس رزمایش رسانه ای مرگ بر آمریکا

سید محمد حسینی در ابتدا با اشاره به اینکه اساساً ایرانی‌ها تصورات صحیحی از آمریکا ندارند، تأکید کرد: علی‌الخصوص از تمامی فعالان هنری و رسانه‌ای مذهبی و انقلابی می‌خواهم که تصورات خوب و حتی بد از آمریکا را کنار بگذارید و با انجام فعالیت‌های تحقیقی و میدانی، برای شناساندن آمریکا اثر تولید کنید.

 

وی سپس به بیان مصادیقی از واقعیت‌های اجتماعی آمریکا پرداخت و گفت: تعجب می‌کنم برخی ایرانی‌ها بر اساس ساده‌اندیشی فکر می‌کنند اینجا بهشت است! مثلاً یک ایرانی پست گذاشته بود که چقدر اینجا همه‌چیز سرسبز است، جلوی همه خانه‌ها چمن‌کاری است و تمیز است، من برای او نوشتم که مگر شما نمی‌دانید که کاشتن چمن در مقابل منازل در آمریکا اجباری است و اگر کسی این کار را نکند باید جریمه بپردازد.

 

حسینی با بیان خاطره‌ای گفت: برخلاف تصور عمومی از امنیت، افراد از حضور در بیرون از منزل هنگام شب رعب و وحشت دارند. پلیس رسماً اعلام می‌کند که شب‌ها از یک ساعت خاص بیرون نیایید و اگر هم اجباری در کار بود، آن‌ها را در جریان بگذارید. فرودگاه‌های اینجا سطح بسیار پایینی دارد، هواپیماها قدیمی است، در هواپیما تنها یک مهماندار وجود دارد.

 

این فعال فرهنگی در ادامه به بیان مصادیقی دیگر از واقعیت‌های مورد مشاهده خود پرداخت و در انتها خاطرنشان کرد: روشنفکران غرب‌زده در ایران برای بزک کردن آمریکا از جهل مردم سوءاستفاده می‌کنند که فعالان رسانه‌ای و هنری وظیفه‌ای دوچندان دارند. دراین‌بین یادگیری زبان امری ضروری برای آنان می‌باشد

 

 

90درصد ایرانیان نمی‌توانند در کشورهای اروپایی زندگی کنند.

دکتر مجید میان‌آبادی دانشجوی ایرانی مقیم هلند که در بازه‌های مختلف به دلیل مسائل علمی در شهرهای آمریکا نیز حضور داشته است، به بیان نکاتی پیرامون واقعیت‌های اجتماعی و فرهنگی اروپا و آمریکا پرداخت.

 

وی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که "می‌خواهند به جوان امروزی القاء کنند وضع کنونی کشور مایه شرمندگی است"، گفت: آن‌هایی که ادعا داشتند اروپا و آمریکا بهشت است، وقتی از نزدیک با واقعیت‌های این مکان‌ها آشنا شدند از گفته‌های خود پشیمان‌اند.

 

میان‌آبادی ضمن نمایش برخی عکس‌ها از فضای میدانی شهرهای اروپا و آمریکا گفت: فرهنگ قناعتی که ما سخن از آن می‌گوییم، اروپایی‌ها به دلایل مختلف بدان عمل می‌کنند. من در طول چند سالی که در هلند حضور دارم در منزلی یخچال "ساید بای ساید" ندیدم اما اگر امروز در ایران کسی آن را نداشته باشد، مایه سرافکندگی برای اوست. ایرانیان مدرن زندگی می‌کنند و گرایش بسیار به تجمل‌گرایی دارند. این در حالی است که اکثر اروپائیان و آمریکائیان از حداقل امکانات برای زندگی برخوردارند و رسانه‌ها نیز هیچ‌گاه این موضوع را بازتاب نمی‌دهند. اولویت اول برای هرکسی در اروپا خرید لوازم دست‌دوم است و خرید وسایل نو را نوعی اقدام عجیب می‌دانند. به نظرم 90درصد ایرانیان به دلیل همین فرهنگ ریخت‌وپاش نمی‌توانند در کشورهای اروپایی زندگی کنند.

مجید میان آبادی

این دانشجوی ایرانی مقیم هلند با بیان اینکه برخی رسانه‌های داخلی نیز همگام با رسانه‌های خارجی واقعیت‌های تلخ زندگی اروپائیان را نشان نمی‌دهند اظهار کرد: پدیده بی‌خانمان‌ها در اروپا و آمریکا بسیار عجیب است اما شما اساساً این را نمی‌بینید. چند میلیون نفر در آمریکا کارتن‌خواب هستند، در میان این افراد پیر و جوان و زن و مرد و دانشجو و غیردانشجو وجود دارد. این پدیده حتی در سرمای استخوان سوز آمریکا هم وجود دارد، مثلاً در زمانی که برف شدیدی آمده بود و من برای خرید به مغازه‌ای رفته بودم، به‌محض بیرون آمدن با خواهش‌های سوزناک آنان برای خریدن یک نوشیدنی گرم برای زنده ماندن مواجه می‌شدم. اما شما می‌بینید رسانه‌های آمریکایی و اروپایی به‌جای نشان دادن واقعیت‌های جامعه غربی می‌کوشند با بزرگ‌نمایی برخی کاستی‌های موجود، ایران به‌نوعی عقب‌افتاده و خشن نشان دهند.

 

وی ضمن بیان مصادیق دیگری از بزک کردن کشورهای آمریکایی و اروپایی، خاطرنشان کرد: وظیفه فعالان رسانه‌ای، بیان حقایق جامعه غربی و نه البته به شکلی که صداوسیما نشان می‌دهد، می‌باشد و لازم است تصور مردم را نسبت به زندگی در اروپا و آمریکا واقعی کنیم.

 

فروپاشی آمریکا نه به دلیل بحران اقتصاد بلکه به خاطر بحران معنویت، خانواده و توسعه خواهد بود

دکتر محمدصادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران در جمع شرکت‌کنندگان به ایراد سخنرانی پرداخت. کوشکی با بیان اینکه آمریکا برای منطقه ما طراحی‌هایی دارد و در آینده می‌خواهد برنامه‌های خود را اجرایی کند، گفت: آمریکا برنامه‌های خود را با استفاده از افراد حسابگر و مبتنی بر عقل معاش تدوین می‌کند، آن‌ها اگر بخواهند خاورمیانه را برای 30 سال آینده حفظ کنند، برنامه‌های متعددی را در دستور کار خود دارند که اگر یکی از برنامه‌ها ناموفق بود، از طرح‌های بعدی استفاده کنند.

صادق کوشکی

نویسنده کتاب «تاریخ مستطاب آمریکا» اظهار کرد: یکی از این طرح‌ها، طرح «برنارد لوییز» است. لوییز یک یهودی آمریکایی است که در طرح خود به تجزیه ایران و کشورهای اطرافش می‌پردازد. در این طراحی حتی قسمت‌های جنوبی تنگه هرمز و منافع نفتی و گازی و در شمال کشور از ایران جدا می‌شود.

 

وی با بیان اینکه در صورت محقق شدن این طرح، فقط صحراهای ایران باقی می‌ماند که منافع نفتی ندارد، ابراز کرد: طرح‌های بعدی آمریکا که در اثر تلاش پژوهشگران آن‌ها بسته‌شده، بر مبنای جداسازی کشورهای منطقه است.

 

کوشکی عنوان کرد: به همین دلیل در سال‌های گذشته شاهد تشکیل گروه داعش (دولت اسلامی عرب و شام) بودیم که با همین هدف شکل گرفت. علاوه بر این مشکلات اقتصادی ایران باید حل شود و به آمریکا کاری نداشته باشیم.

 

وی ابراز کرد: ایران برای تأمین نیازهای اقتصادی خود باید در گام اول به همسایگان خود کالا بفروشد ولی متأسفانه آمریکا با ایجاد جنگ در کشورهای اطراف، مانع صادرات کالا شده است. ایران یک کشور ضدآمریکایی نیست اما هنگامی‌که آمریکا در محیط پیرامون ما مشکل ایجاد می‌کند درنتیجه باید به مقابله برخیزیم.

رزمایش رسانه ای مرگ بر آمریکا

عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران در پاسخ به سؤالی پیرامون اینکه چرا ادعاهای فروپاشی آمریکا به دلیل مسائل اقتصادی به وقوع نمی‌پیوندد، گفت: اقتصاد سرمایه‌داری دارای سیستم اصلاح و رفع عیب خود است و در همین چند سال پیش که تجمع‌های اعتراضی برگزار می‌شد، بلافاصله با اصلاح خود و تقسیم فشار بر جهان، مشکل خود را برطرف کرد.

 

وی در ادامه افزود: به نظر می‌رسد آمریکا به خاطر اقتصاد زمین نخواهد خورد بلکه در نظام معنویت و خانواده به بن‌بست خواهند رسید. همچنین به گفته خودشان هم‌اکنون دچار بحران توسعه هستند یعنی با چنان شتابی به دنبال مصرف منابع و تولید زباله و تخریب محیط‌زیست هستند که به‌جایی خواهند رسید که دیگر بشر امکان زیست از او سلب شود.

 

سپس در ادامه برنامه، کارگروه‌های تخصصی با حضور مربیان، تشکیل و از بعدازظهر روز پنجشنبه تا جمعه بعدازظهر به فعالیت تولیدی پرداختند. در این کارگروه‌ها افراد ابتدا به سناریوی تولید و سوژه‌ها تمرکز نموده و سپس با تلاش خود به چندین محصول در قالب پوستر، نماهنگ، پادکست، متن طنز و کارتون رسیدند.

 

سیدمحمدرضا میری دبیر نهضت مردمی پوستر انقلاب به‌عنوان مربی کارگروه گرافیک در ابتدا با بیان مقدمات و توضیحاتی، از طریق روش «فیل آبی» به همراه حاضران به ایده‌هایی برای تولید رسیدند و تا انتهای اردو چندین پوستر به‌عنوان خروجی این کارگروه معرفی شد.

مهدی میری

محمدرضا شهبازی نیز که از نویسندگان و طنزپردازان مطرح کشور می‌باشد، ضمن معرفی قالب‌های مرسوم طنز در طی دو روز به همراه شرکت‌کنندگان به چند متن طنز درباره 13آبان در دوران پسابرجام رسیدند.

محمدرضا شهبازی

محسن اسدی هنرمند جوان، صاحب چندین مقام بین‌المللی و ملی و مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری خراسان رضوی در کارگروه کارتون به همراه تنی چند از شرکت‌کنندگان به تولیدات مناسبی در قالب کاریکاتور رسیدند.

محسن اسدی

در کارگروه نماهنگ و پادکست نیز، شرکت‌کنندگان با هدایت هادی حاجتمند(کارگردان و مستندساز)، سید تقی عالمی و سید محمد محمدی سرشت(از کارگردانان و تدوین گران جوان) به چند تولید با محوریت جنایات آمریکا رسیدند.

کارگاه رزمایش رسانه ای مرگ بر آمریکا

رزمایش رسانه ای مرگ بر آمریکا

 

در حوزه تولید محتوا، توزیع و مدیریت فضای مجازی نیز در طی این دو روز، حسن میثمی از فعالان فضای مجازی کشور، مدیر وبلاگ نیوز نیزپیرامون ایجاد موج مجازی با محوریت کمپین سازی به ارائه‌ی کارگاهی پرداخت. همچنین حامد امامی مدیر اسبق فرهنگسرای رسانه از دغدغه‌های خود پیرامون نگاه کلان به فضای مجازی گفت. در بخشی دیگر از برنامه نیز ابراهیم طوسی پیرامون شیوه‌های توزیع در شبکه‌های اجتماعی به ایراد سخن پرداخت. حاج علی سهیلی نیز پیرامون شیوه‌های استنباط از سخنان رهبر انقلاب نکاتی را بیان کرد. استاد حسین شراهی در بیانی کوتاه از جنگ فرهنگی و وظایف فعالان عرصه رسانه طرح موضوع کرد. مهدی ساکنی هم پیرامون شیوه‌های جستجوی محتوا در فضای مجازی به ایراد سخنانی پرداخت.

رزمایش رسانه ای مرگ بر آمریکا حسن میثمی

در اختتامیه رزمایش رسانه‌ای «مرگ بر آمریکا» که بعدازظهر روز جمعه برگزار شد، معاون فرهنگی سپاه امام رضا(علیه‌السلام) ضمن اشاره به اینکه این حرکت باید مقدمه‌ای برای اقدامات بزرگ‌تر باشد، گفت: حمله همه‌جانبه دشمن باید با هوشمندی عموم دغدغه مندان پاسخ داده شود.

 

چمی گو

چمی گو با اشاره به خاطره‌ای از شهید مهدی میرزایی گفت: یادم می‌آید ایشان در گروه تخریب دوره آموزشی دوساله میدان مین را در طی چند روز خلاصه می‌کرد و نیروهایی زبده را برای عملیات اعزام می‌نمود. لذا ما در فضای رسانه‌ای نیاز آموزش‌های ضربتی و تولیدات مناسب داریم.

 

این برنامه با نمایش آثار و معرفی خالقان آن به کار خود پایان داد و قرار است برنامه‌های تداوم ارتباط با شرکت‌کنندگان در قالب حضوری و مجازی برگزار گردد.

 

رزمایش رسانه ای مرگ بر آمریکا

رزمایش رسانه ای مرگ بر آمریکا

  • ستاد مردمی استکبارستیزی

ضد استکباری

مرگ بر آمریکا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی